Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Esenyurt’ta kısıtlama günü şoke eden olay: Dışı çiğköfteci içi berber!

Esenyurt’ta kısıtlama günü şoke eden olay: Dışı çiğköfteci içi berber!
Başlık ResmiEsenyurt’ta kisitlama günü soke eden olay: Disi çigköfteci içi berber!

Esenyurt'ta kısıtlama günü kepengi kapalı olan berber dükkanı, yan dükkanda bulunan çiğköfteciden açtığı kapıyla içeriye müşteri aldı. Berber dükkanına gelen polis ekipleri, 4 kişi hakkında kurallara uymamaktan toplam 13 bin 876'şar lira para cezası tutanağı düzenledi. İş yerleri mühürlenirken berber, "Dükkan zaten kapalı bak açık mı?" dedi.

Kaydet
|

Esenyurt’ta sokağa çıkma kısıtlaması günü kepengi kapalı olan berber dükkanın açık olduğu ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Berber dükkanın yandaki çiğköfteciden müşteri aldığı öğrenildi. Polis ekipleri çiğköftecinin içindeki kapıdan içeri girdiklerinin berberin çalışır vaziyette olduğunu ve içeride 4 müşteriye işlem yapıldığı tespit etti. Ayrıca iki dükkanın tek ruhsata sahip olduğu öğrenildi. İşletmeler zabıta ekiplerince mühürlendi.

Esenyurt’ta kısıtlama günü şoke eden olay: Dışı çiğköfteci içi berber!
Başlık ResmiEsenyurt’ta kısıtlama günü şoke eden olay: Dışı çiğköfteci içi berber!


Bahanesi pes dedirtti
Kısıtlama günü yasak olduğu halde içeriye müşteri alıp hizmet veren berber ise " Dükkan zaten kapalı bak açık mı? Biz zaten mecburen kapatıyoruz. Ben de bir kişiyi tıraş edeyim dedim. Siz çalışıyorsanız biz de çalışıyoruz. Siz de benim kadar kira verseniz" dedi.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.