Evine giren hırsıza seslendi: Anahtar istesen verirdim!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Evine giren hırsıza seslendi: Anahtar istesen verirdim!

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Evine giren hırsıza seslenen yaşlı adam, "Anahtar istese verirdim" ifadelerini kullandı.

Amasya’nın Taşova ilçes ilçesi Faravga mevkiinde, 60 yaşındaki çiftçi Mehmet Tütüncü'ne ait bağ evine giren hırsız, evden eşofman ve mont çalarak, dolaptaki sucuğu da yedi. Hırsıza seslenen yaşlı adam, "Mağdursa yardımcı olurdum" dedi. 

Aynı bölgede son bir haftada iki bağ evinde daha hırsızlık olayı yaşandı. Bir evden geç saatlerde dizüstü bilgisayar, elektronik cihazlar ile yaklaşık 4 bin lira çalındı. Taşova polisinin vatandaşların başvurusu üzerine çalışma başlattığı öğrenildi.

"YARDIMCI OLURDUM" 

Yaz aylarında kullandıkları bağ evinden giysi ve yiyecek çalındığını belirten çiftçi Mehmet Tütüncü, “Camdan girmiş. Kim olduğunu bilmiyorum. Gardırobu karıştırmış. Ziynet eşyası ve para gibi şeyler aramış. Eşofman ve mont almış, dolaptaki sucuğu yemiş. Benden anahtar istese verirdim. Mağdursa yardımcı da olurdum” diye konuştu.  

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...