Evlat dehşeti! Biri annesinin öteki de babasının katili oldu

Düzenleyen:
Evlat dehşeti! Biri annesinin öteki de babasının katili oldu

YAŞAM Haberleri

Cinnet getiren evlatlar dehşet saçtı. Adana'da 17 yaşındaki genç babasını tüfekler öldürdü, İstanbul'da da bir evlat sigara içtiği için kendisini uyaran annesini bıçaklayarak katletti.

Haberler peş peşe geldi. Biri babasını diğeri de annesinin katili oldu. Adana Seyhan'da iddiaya göre, L.A. kocası Mustafa Alto’dan şiddet gerekçesiyle boşanmaya karar verip ayrı yaşamaya başladı. Çiftin çocukları Kemal A. (22), Kadir A. (23) ve M.A.A.'nın (17) ise babalarıyla maddi sebeplerden dolayı arası bozuldu. Olay günü kuzenlerini de yanlarına alan 3 kardeş babaannelerinin evinde babalarıyla buluştu. Taraflar arasında çıkan tartışma büyüyünce baba Alto, çocuklarına tabanca çekti. Bunun üzerine Kadir A. da kardeşi M.A.A.’ya babasını vurmasını söyledi. M.A.A., pompalı tüfekle Alto’yu bacağından vurdu. Kanlar içinde yere yığılan baba hayatını kaybederken, dört şüpheli de tutuklandı.

ANNESİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

İstanbul Sancaktepe'de yaşanan olayda ise ailesiyle yaşayan Reşit Yüksel evde sigara içtiği sırada annesi ve astım hastası olduğu ileri sürülen babası tarafından uyarılması sonucu cinnet geçirdi. Eline aldığı bıçakla annesini öldüren zanlı hızını alamayarak babası ve iki kız kardeşini de yaraladı. Hafif yaralanan kardeşler, saldırganı güçlükle sakinleştirdi. Dehşet saçan zanlı polis ekiplerince gözaltına alınırken, babanın durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...