Feci kaza: Belediye otobüsü ile otomobil çarpıştı, 1 kadın öldü

Düzenleyen:
Feci kaza: Belediye otobüsü ile otomobil çarpıştı, 1 kadın öldü

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'de, belediye otobüsü ve otomobilin çarpışması üzerine 1 kişi öldü 2 kişi ise yaralandı.

Trafik kazası, yine bir cana mal oldu. Kocaeli'de belediye otobüsü ve bir otomobil çarpıştı. Kazanın şiddeti ile otomobil şoförü kadın ağır yaralandı. Hemen tedavi altına alınan kadın sürücü, tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. 

OTOBÜS ŞOFÖRÜ VE OTOMOBİLDE BULUNAN BİR ŞAHIS DAHA YARALANDI
Kaza, Darıca ilçesi Aşıroğlu Caddesi ile Mithat Paşa Caddesi kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aşıroğlu Caddesi üzerinde seyir halinde olan Emrah K. idaresindeki belediye otobüsü ile Fatma Tıngır yönetimindeki otomobil çarpıştı. Kazada otobüs şoförü Emrah K., otomobil sürücüsü Fatma Tıngır ve otomobilde yolcu olarak bulunan bir kişi yaralandı.

Feci kaza: Belediye otobüsü ile otomobil çarpıştı, 1 kadın öldüBelediye otobüsü ve otomobildeki hasar, kazanın şiddetini bir kez daha gözler önüne serdi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Kazayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, tedavi edilmek üzere çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastanede tedaviye alınan Fatma Tıngır, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...