Feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Feci kaza: Ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun'da bir araç, park halinde bulunan araçlara çarpa çarpa ilerledi. Feci trafik kazası sonrası 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Trafik kazası bu defa Samsun'da bir cana mal oldu. Alınan bilgiye göre; Yakakent ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 1'i hayatını kaybederken, 4 kişinin ise tedavisi sürüyor.

Feci kaza: Ölü ve yaralılar varKazada ağır yaralanan İsmail Özarslan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

PARK HALİNDEKİ ARAÇLARA ÇARPTI

Kaza, Sinop Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmail Ö. idaresindeki  otomobil önce yol kenarında kaldırımda park halinde bulunan otomobillere çarptı. Daha sonra aynı istikamette seyir halindeki Elif Nur C.'nin kullandığı otomobile de çarparak takla attı. Kazada araç sürücüleri İsmail Ö., Elif Nur C. ve araçlarda yolcu olarak bulunan Neziha D., Fatma C. ve Erol C. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince Alaçam ve Bafra Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Bafra Devlet Hastanesi'ne sevk edilen İsmail Özarslan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...