Fındık bahçesini temizleyen aileyi kurşuna dizdiler: 3 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Fındık bahçesini temizleyen aileyi kurşuna dizdiler: 3 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Düzce'de fındık bahçesinde temizlik yapan aile kurşuna dizildi. 2 kişiyi öldürüp 2 kişi de ağır yaralayan saldırgan olay sonrası kayıplara karıştı. Durumu ağır olan yaralılardan biri daha öldü. Ölenlerin kimlikleri de belli oldu.

Düzce'den kan donduran bir haber geldi. Fındık bahçesinde temizlik yapan aynı aileden Ali, Selma, Mithat ve Engin Gürbüz'e silahlı saldırı düzenlendi. Saldırgan cinayetin ardından kaçarken jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Fındık bahçesini temizleyen aileyi kurşuna dizdiler: 3 ölü

JANDARMA KAÇAN SALDIRGANIN PEŞİNDE

Olay, akşam saatlerinde Düzce’nin Esentepe köyünde yaşandı. Fındıklık içerisinde temizlik yapan aile fertleri kimliği belirsiz biri tarafından kurşuna dizildi. Silahlı saldırıya uğrayan Selma ve Mithat Gürbüz'ün hayatını hayatını kaybederken Engin ve Ali Gürbüz ise ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Ali Gürbüz de hayatını kaybetti ölü sayısı 3'e yükseldi. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs ise olay yerinden kaçtı. Jandarma ekipleri kaçan şahsı arama çalışması başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...