Gaziantep'te vahşet! 2 aylık bebek bıçaklanmış şekilde bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Gaziantep'te vahşet! 2 aylık bebek bıçaklanmış şekilde bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep'te bir evde 2 aylık bebek bıçakla öldürülmüş halde bulundu. Annesi ise vahşice öldürülen bebeğin yanında baygın bulundu. Acı haberi alan baba göz yaşlarına boğuldu ve ayakta durmakta güçlük çekti.

Gaziantep'teki  bebek haberini duyanların tüyleri ürperdi. Kan donduran olayda küçücük bebek acımasızca öldürüldü. Olay Gaziantep2in Şahinbey ilçesinde meydana geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine polis, Şahinbey ilçesi Yeşilevler Mahallesi 16 Nolu Cadde'de bulunan eve geldi.

ANNENİN PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU İDDİASI

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, girdikleri evde korkunç manzara ile karşılaştı.  Evde 2 aylık erkek bebek bıçaklanmış halde ölü bulundu. Yaralı, baygın halde bulunan ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen anne 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri ise evin bulunduğu sokakta geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri evin içerisinde delil topladı. 

BABA AYAKTA DURAMADI

Evde öldürülen bebeğin cenazesi ise olay yeri inceleme çalışmaları sonrası otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenaze evden çıkarılırken ayakta durmakta güçlük çeken baba ile diğer yakınları göz yaşı döktü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...