Husumetlilerin kavgası kanlı bitti

Düzenleyen:
Husumetlilerin kavgası kanlı bitti

YAŞAM Haberleri

Malatya’da karşı karşıya gelen iki husumetli grubun kavgasında bıçakların çıkması üzerine 2 kişi ağır yaralandı.

Malatya'da husumetlilerin bıçaklı kavgası kanlı bitti. Cadde üzerinde karşılaşan 2 grubun bıçaklarla birbirine saldırması üzerine 2 kişi ağır yaralandı. Olayla ilgili oldukları öğrenilen 2 kişi gözaltına alındı.

YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Olay, 20.00 sularında Battalgazi ilçesi Kışla Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarından daha önceden husumet bulunan iki grup cadde üzerinde karşılaştı. Tarafların karşılaşması kısa sürede kavgaya dönüşürken, R.K. ile B.K. aldıkları bıçak darbeleri sonucu yaralandı. Olayın şüphelileri kaçarak bölgeden uzaklaşırken, yaralılar özel bir araçla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Olayın şüphelisi olarak belirlenen B.K. ile E.H. yaklaşık 2 saat sonra kullandıkları suç aletiyle birlikte yakalandı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...