Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

'İsmail neredesin gülüm' diyerek sosyal medyayı sallamıştı! Fatma teyzeden mutlu evliliğin sırrı

Kahramanmaraş'ta Bakan Murat Kurum'un deprem bölgesini ziyareti sırasında bir cümle hafızalara kazındı. 15 yıllık kocasına içten bir sesle "İsmail neredesin gülüm?" diye seslenen kişi Fatma Yılancı'ydı. Yaşanan diyalog sosyal medyada çok konuşulurken Fatma ve İsmail Yılancı çifti ortaya çıktı. Hem o gün yaşananları hem de mutlu evliliklerinin sırrını anlattı.

Kaydet
a- | +A

Geçtiğimiz günlerde 6 Şubat depremlerinde yakınlarını kaybeden çocuklara yönelik düzenlenen iftar programına katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, şehirde gezi ve incelemelerde de bulundu.

Dulkadiroğlu İlçesi Divanlı Mahallesin de çevre sakinlerinden Fatma Yılancı'da Bakan Kurum'un yanına gelerek kulağına bir şeyler söyledi. Bu sırada Yılancı, kalabalığın arasında eşini kaybedince içten bir sesle "İsmail neredesin gülüm?" diye seslendi.

'İsmail neredesin gülüm' diyerek sosyal medyayı sallamıştı! Fatma teyzeden mutlu evliliğin sırrı - 1. Resim
Başlık Resmi'İsmail neredesin gülüm' diyerek sosyal medyayı sallamıştı! Fatma teyzeden mutlu evliliğin sırrı - 1. Resim

Bakan'ın da bu samimi diyaloğa eşlik etmesi yüzleri gülümseten anlara neden oldu. Tebessümle karşılanan diyalog kısa sürede sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Ancak izlenilen her yer "İsmail'in bulunup bulunmadığı" merak konusu oldu.

'İsmail neredesin gülüm' diyerek sosyal medyayı sallamıştı! Bakanı güldüren Fatma teyze ve İsmail amca bulundu - 1. Resim
Başlık Resmi'İsmail neredesin gülüm' diyerek sosyal medyayı sallamıştı! Bakanı güldüren Fatma teyze ve İsmail amca bulundu - 1. Resim

"'GÜLÜM' HER ZAMAN KULLANDIĞIM BİR KELİME EŞİME KARŞI"

Fatma ve İsmail Yılancı çiftini bularak hem 'İsmail neredesin gülüm' diyaloğunu hem de onlara duygularını sordu.

Bakan Kurum'un kendi evlerine ziyaretinden dolayı teşekkür eden Fatma Yılancı, "Bakanımı görünce mutlu olmuştum. Evimin yanına geldi Allah razı olsun. Her zaman kocama karşı kullandığım kelimeydi gülüm. Kalabalığın içinde de böyle seslendim. Ben de' İsmail neredesin gülüm deyince' 'buradayım geliyorum' dedi. Bakanımızın da hoşuna gitti. Ailemizde arayanlar çok oldu. Her zaman kullandığım bir kelime eşime karşı, biz 15 yıllık evliyiz" dedi.

'İsmail neredesin gülüm' diyerek sosyal medyayı sallamıştı! Bakanı güldüren Fatma teyze ve İsmail amca bulundu - 2. Resim
Başlık Resmi'İsmail neredesin gülüm' diyerek sosyal medyayı sallamıştı! Bakanı güldüren Fatma teyze ve İsmail amca bulundu - 2. Resim

Sosyal medyada dikkat çeken neredesin gülüm konusunun tüm akrabaları tarafından da hoşuna gittiğini belirten İsmail Yılancı'da 15 yıllık evli olduklarını belirterek, "Tartıştığımız da kendisi sesini çıkartmıyor, kendi bana karşı geldiğinde ben sesimi çıkartmıyorum. O şekilde geçinip gidiyoruz" diye konuştu.

Yaşananlara şahit olan Divanlı Mahalle Muhtarı Atilla Erimhan ise "Bakanımızı bu alana girdirdim ve ablamız kalabalığın içinden yardı beni buldu ve bakanımız ile konuşacağını ifade etti. Evin önüne kadar getirdi ve kulağına bir şeyler söyledi ve kocasını çağırmasını söyledi. İsmail neredesin gülüm diye çağırdı. Bakanımızın da hoşuna gitti" ifadelerini kullandı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.