İstanbul Boğazı'nda sis seferlerin aksamasına neden oldu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İstanbul Boğazı'nda sis seferlerin aksamasına neden oldu

YAŞAM Haberleri  / AA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre kısıtlı görüş nedeniyle İstinye-Yeniköy arası gemi geçişlerine kapatıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul Boğazı'nda İstinye- Yeniköy arasında görüş mesafesinin kısıtlı olması nedeniyle gemi trafiği askıya alındı. 

GÖRÜŞ SIFIR

Ulaştırma ve Altyağı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, İstanbul Boğazı İstinye-Yeniköy arası görüşün sıfır olarak rapor edildiği aktarıldı.

ÇİFT YÖNLÜ OLARAK ASKIYA ALINDI

Açıklamada, gemi trafiğinin çift yönlü olarak 06.45'te askıya alındığı belirtildi.

İSTANBUL BOĞAZI'NDA SEFERLERDE AKSAMALAR YAŞANIYOR

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü arasında kalan bölgede etkili olan sis nedeniyle sürücüler sahil yollarında farlarını yakarak ilerlemeye çalışıyor. Şehir Hatlarının internet sitesinden yapılan açıklamada "Değerli yolcularımız, İstanbul Boğaz'ında oluşan yoğun sis nedeniyle seferlerimizde aksamalar yaşanmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz" denildi.

İstanbul Boğazı'nda sis seferlerin aksamasına neden oldu

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...