Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90

İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90

Kar yağdı, İstanbul'da trafik kilitlendi. Şehrin önemli yollarında sürücüler kontak kapattı. Yolların yüzde 90'ında trafik var. Peki, hangi İstanbul'da hangi yollar açık?

Kaydet
a- | +A

İstanbul'da iki gündür etkili olan kar, hayatı felç etti. Akşam mesai çıkışı başayan trafik, gece saatlerine kadar devam etti. İBB'nin Trafik Yoğunluk Haritası'na göre saat 00.00 itibariyle mehaşehirde trafik yoğunluğu yüzde 90. Vatandaşlar saatlerdir evine gidemiyor. Ekipler ise yolları açabilmek için yoğun çaba sarf ediyor. Ancak lapa lapa yağan kar yine yollar kapıyor.

İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90
Başlık Resmiİstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90

KÖPRÜLER KİLİTLENDİ

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kilit durumda. D-100'de trafik Kartal'dan başlayıp Büyükçekmeye'ce kadar devam ediyor. TEM Otoyolu ile Basın Ekspres'te benzer vaziyette. Sadece sahil yolu Bakırköy ile Eminönü arası ve Avrasya Tüneli'nde yoğunluk yaşanmıyor. Şehrin ara sokaklarında bile ilerlemek pek mümkün görünmüyor.

BAKMADAN GEÇME
İstanbul
HABER

İstanbul'da metro seferleri uzatıldı

BAKMADAN GEÇME
Yoğun kar İstanbul’u teslim aldı: Yollar kilit, metro ve metrobüste insan seli
HABER

Yoğun kar İstanbul’u teslim aldı: Yollar kilit, metro ve metrobüste insan seli

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.