İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Balkanlar üzerinden gelen ve Tekirdağ'dan yurda giriş yapan kar yağışı, İstanbul'un yüksek kesimlerinde etkisi hissettirmeye başladı. Birçok ilçe merkezinde sağanak görülürken, Aydos Tepesi'nde ise kar yağışı etkili oluyor.

Önümüzdeki günlerde yurt genelinde etkili olması beklenen kar yağışı, Balkanlardan yurda giriş yaptı. Tekirdağ'da etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle sürücüler yolda ilerlemekte güçlük çekti. Kar yağışıyla beraber, Karayollarına bağlı kar küreme ve tuzlama ekipleri, İstanbul-Çanakkale yolunda herhangi olumsuz bir durumun yaşanmaması için çalışma başlattı.

İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı başladıKar yağışının önümüzdeki saatlerde etkisini artırması bekleniyor.

AYDOS TEPESİNDE KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan turuncu uyarıların ardından İstanbul'da ilçe merkezlerinde sağanak yağış etkili olurken Anadolu Yakasının yüksek kesimlerinden olan Aydos Tepesi’nde ise kar yağışı başladı.

Kar yağışıyla beraber ormanlık alanda ağaçların ve Aydos Tepesi'ne yakın yerleşim alanlarda evlerin çatıları karla kaplanmaya başladı. Aydos Tepesi'nde kar yağışı etkili olurken Kartal, Pendik ve Sultanbeyli ilçe merkezlerinde yağmurun etkili olduğu görüldü.

Kar yağışının önünümüzdeki saatlerde İstanbul'un yüksek kesimlerinde etkisini artırması bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...