Kayıp adam 1 gün sonra ölü bulundu

Düzenleyen:
Kayıp adam 1 gün sonra ölü bulundu

YAŞAM Haberleri

Antalya'da eşinin kayıp başvurusu yaptığı adam 1 gün sonra otomobilinde ölü bulundu. Talihsiz adamın ölümü öncesinde araçta bulunan 4 kişi tutuklandı

Ahmet Uluğmayan'dan (52), Yayla Mahallesi'ndeki evinden ayrıldıktan sonra haber alamayan yakınları, polis merkezine giderek kayıp başvurusu yaptı. Arama çalışmaları sürerken Uluğmayan'ın cesedi, Side Mahallesi D-400 kara yolundaki bir iş yerinin önünde park halindeki otomobilde bulundu. Böbrek rahatsızlığı, kalp, karaciğer yetmezliği bulunan ve birkaç gün önce Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden taburcu edildiği belirtilen Uluğmayan'ın cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

4 KİŞİ TUTUKLANDI
52 yaşındaki Ahmet Uluğmayan'ın ölmeden önce aynı araçta dört kişi ile birlikte olduğunu belirleyen jandarma, şüphelileri yakaladı. Şüpheliler ifadelerinde birlikte yolculuk ederken Uluğmayan’ın bir anda istifra etmeye başladığını, korkup cep telefonu sim kartı ve kredi kartlarını alıp kaçtıklarını söyledi. Savcıya ifade veren şüpheliler A.A., Ş.P., M.D. ve F.U. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimi tarafından ‘Nitelikli Yağma’ ve ‘Ölüme terk etmek’ suçundan tutuklandı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...