Konya'da akaryakıt istasyonundan gaz alan adam eve gelince hayatının şokunu yaşadı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

YAŞAM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Konya'da bir sürücü, akaryakıt istasyonundaki gaz pompasını yanlışlıkla kopardığını 25 kilometre uzaklıktaki evine vardıktan sonra fark etti. Olayın şokunu atlattıktan sonra yeniden yola koyulan adam istasyona giderek pompayı iade etti.

Konya'da akayakıt istasyonundan gaz alan bir sürücü daha sonra yoluna devam etti. Eve varan adam gördüğü manzara karşısında şaşkına uğradı. Olay dün akşam Emirgazi ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda yaşandı. Aracına gaz alan sürücü Tuncay Ünal, görevlinin pompayı araçtan çıkardığını düşünerek yoluna devam etti. 

POMPAYI FARK EDEN ADAM İSTASYONA GİDİP İADE ETTİ

Yaklaşık 25 kilometre uzaklıktaki evine giden sürücü, durdurduktan sonra araçta takılı gaz pompasını fark edince şoke oldu. Yeniden yola çıkan adam pompayı istasyon görevlilerine iade etti. 

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINA DA YANSIDI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Tuncay Ünal'ın görevliye yakıt parasını ödedikten sonra fişini alıp arabasına bindiği, görevlinin de arkasını dönerek ofise yöneldiği anlar yer aldı. Ünal'ın daha sonra hareket ederek aracına takılı unutulan gaz pompasını koparıp istasyondan ayrıldığı kayıtlara yansıdı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...