Köyün altı kaynıyor, kimse dışarı çıkamıyor! Köylüler kabusa isyan etti: Baş edemiyoruz, yardım edin

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Köyün altı kaynıyor, kimse dışarı çıkamıyor! Köylüler kabusa isyan etti: Baş edemiyoruz, yardım edin
Batman, Köylüler, Yardım, Zehir, Tehlike, Haber
Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Batman'ın Tuzlagözü köyü akrep istilasına uğradı. Sokakta dahi yürüyemez hale gelen köylüler, akreplerle baş edemediklerini söyleyip yetkililerden yardım istedi.

Batman'ın Kozluk ilçesindeki Tuzlagözü köyünde yaşayanlar son zamanlarda hayatlarının kabusunu yaşıyor. 

Havaların ısınmasıyla birlikte çok sayıda akrep görülmeye başlandı. Köyü basan akreplerle başı derde giren köylüler evlerinde ve sokaklarda yürüyemez hale geldi.

Köyün altı kaynıyor, kimse dışarı çıkamıyor! Köylüler kabusa isyan etti: Baş edemiyoruz, yardım edin - 1. Resim

"BAŞ EDEMİYORUZ, YARDIM EDİN"

Korkudan köylerinde yaşayamadıklarını ifade eden Erdal Aydın "Havaların ısınmasıyla beraber özellikle gece saatlerinde ortaya çıkan akreplerle baş edemez duruma geldik. Çocuk ve yaşlılarımız var evlerimizde, her an birinin akrepler tarafından sokulması korkusuyla yaşıyoruz. Yaptığımız ilaçlamalar işe yaramadı. Yetkililer bize yardım etsin lütfen" şeklinde konuştu.

Köyün altı kaynıyor, kimse dışarı çıkamıyor! Köylüler kabusa isyan etti: Baş edemiyoruz, yardım edin - 2. Resim

AKREPLERİN KUYRUKLARINA İP BAĞLADILAR

Akreplerle artık iç içe yaşamaya başlayan köy sakinlerinin bazıları, akreplerin zehirli kuyruklarına bağladıkları iplerle akrepleri dolaştırıp, oyunlar oynuyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...