Küçükçekmece'de kağıt ambalaj fabrikasında yangın

Küçükçekmece'de kağıt ambalaj fabrikasında yangın
Başlık ResmiKüçükçekmece'de kagit ambalaj fabrikasinda yangin

İstanbul Küçükçekmece'de bir kağıt ambalaj fabrikasında çıkan yangın, itfaiyenin yaklaşık 6 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Kaydet
|

Halkalı Merkez Mahallesi'nde yaklaşık 5 bin metrekare alana kurulu tek katlı kağıt ambalaj fabrikasında yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye, sağlık, polis ve zabıta ekiplerine haber verildi.

Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangında fabrikada çalışan işçiler, iş yerine gelerek malzemeleri kurtarmaya çalıştı.

İTFAİYENİN SUYU BİTTİ, MÜDAHALEYE ARA VERİLDİ

İtfaiye ekiplerinin suyunun bitmesi üzerine müdahaleye bir süre ara verildi. Bu duruma tepki gösteren fabrika ortağı, iş arkadaşları tarafından sakinleştirildi. Çevredeki ilçe belediyelerden su tankeri istenmesi üzerine Küçükçekmece, Bahçelievler, Bağcılar, Avcılar ve Başakşehir belediyelerinden gelen tankerler çalışmalara destek verdi.

6 SAAT SONRA KONTROL ALTINA ALINDI

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 6 saatlik müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alındı. Maddi hasarın 8 -9 milyon Türk lirası civarında olduğu öğrenildi.

Ekiplerin, soğutma çalışması devam ediyor.

Küçükçekmece'de kağıt ambalaj fabrikasında yangın
Başlık ResmiKüçükçekmece'de kağıt ambalaj fabrikasında yangın

BAKMADAN GEÇME
Ölümlü araç yangınında korkunç detay!
HABER

Ölümlü araç yangınında korkunç detay!

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.