Meteoroloji'den iki il için sağanak uyarısı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA/AA
Meteoroloji'den iki il için sağanak uyarısı

YAŞAM Haberleri  / İHA/AA

Meteoroloji'den yapılan son dakika değerlendirmesine göre; Çanakkale'nin doğu ve Balıkesir'in kuzey kesimlerinde yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yurdun kalan bölümlerinde ise havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, bugün Çanakkale'nin doğu ve Balıkesir'in kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere gök gürültülü sağanaklı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah saatlerinde ise Marmara'nın güney ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis beklenirken, bölgedeki sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU KAVRULUYOR

Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığı mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredecek.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, sıcaklığın mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği bölgede, rüzgar kuzeyden hafif zaman zaman orta kuvvette esecek.

Gün içindeki en yüksek sıcaklığın Erzincan'da 39, Iğdır'da 37, Ağrı'da 35, Erzurum'da 34, Kars'ta 33 ve Ardahan'da 30 derece olması bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Az bulutlu ve açık 36
İstanbul: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli 30
İzmir: Az bulutlu ve açık 32
Adana: Az bulutlu ve açık 36
Antalya: Az bulutlu ve açık 31
Samsun: Parçalı ve az bulutlu 30
Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 29
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 34
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 42

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...