Namaz kılarken depreme böyle yakalandı, ayakta durmakta güçlük çekti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

YAŞAM Haberleri

Kahramanmaraş depreminin hissedildiği illerden biri olan Kayseri'de, namaz anında sarsıntıya yakalanan adam, ayakta durmakta güçlük çekti.

Türkiye'yi derinden yaralayan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından geriye büyük yıkım ve acı kaldı. 10 ilimizde büyük hasara yol açan depremler, birçok ilde de hissedildi. O illerden biri de Kayseri oldu. Elbistan ilçesinde meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depreme Kayseri'de namaz kılarken yakalanan vatandaşın ayakta durmakta güçlük çektiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğündeki deprem, 11 ili etkilerken Kayseri'de de şiddetli bir şekilde hissedildi. Bir fabrika çalışanının namaz kılarken depreme yakalanması da güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Bir süre namaz kılmaya devam eden vatandaşın, sarsıntının şiddetlenmesiyle ayakta durmakta güçlük çektiği görülürken o anlar saniye saniye güvenlik kameralarınca kaydedildi.

(İHA)

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...