Hatay’da deprem anı kamerada: Kimi ağzındaki sigarayla fırladı kimi elindeki dürümle

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş depremleriyle sarsılan Hatay, dün akşam 6.4 büyüklüğündeki depremle adeta enkaza döndü. Artçıların devam ettiği Hatay’da depreme iş yerinde yakalanan çalışanların panik anları kameraya anbean yansıdı. Kimi ağzındaki sigarayla kimi elindeki dürümle depremden kaçtı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay’ın Defne ilçesi saat 20.04 sıralarında 6.4 büyüklüğünde sallandı. Hatay’da meydana gelen depremi en büyüğü 5.8 olan 90 artçı takip etti. Art arda yaşanan sallantılar Kahramanmaraş, Gaziantep, Adana ve Osmaniye’de de hissedildi. Çevre illerde de hissedilen deprem, 16.7 kilometre derinliğinde hissedildi.

Hatay’da deprem anı kamerada: Kimi ağzındaki sigarayla fırladı kimi elindeki dürümle

HATAY 6.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREMLE SALLANDI

Hatay'da 6 kişinin hayatını kaybettiği, 294 kişinin yaralandığı 6.4 büyüklüğündeki deprem birçok ilde şiddetli hissedildi. Payas ilçesinde bir telefoncuda bulunan güvenlik kameraları deprem anını saniye saniye kaydetti. Deprem ile birlikte iş yerinde bulunanların panikle kaçışmaları görüntülere yansıdı.

Hatay’da deprem anı kamerada: Kimi ağzındaki sigarayla fırladı kimi elindeki dürümle

KORKUDAN KENDİLERİNİ DIŞARI ATTILAR

Görüntüler depremin şiddetini bir kez daha gözler önüne serdi. Kahramanmaraş depremlerinin etkisini üzerlerinden atamadan dün gece ikincisini yaşadıklarını belirten iş yeri sahibi Mustafa Akdoğan, çok korktuklarını ve çalışanlarla birlikte kendilerini dışarı attıklarını söyledi. 

(İHA)

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...