Ortadan ikiye bölünen Tofaş 1 kişiye mezar oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ortadan ikiye bölünen Tofaş 1 kişiye mezar oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Afyonkarahisar’da kafa kafaya çarpışan otomobillerden biri ortadan ikiye bölünürken, feci kazadan 3 kişi hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar-Antalya karayolu üzerinden meydana gelen kazada, 25yaşındaki Tuncay K. idaresindeki Tofaş otomobil sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçip, Ali K. yönetimindeki SUV araca çarptı.

Çarpmanın etkisi ile Tofaş ortadan bölünerek ikiye ayrılırken kazada her iki araç sürücüsü ile birlikte Selma K.(66) ve Hüseyin K. (37) yaralandı.

Yaralılar çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansları ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile üniversite hastanesine kaldırıldı.

TOFAŞ SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada ortadan ikiye bölünen Tofaş’ta yolcu olarak bulunan Hüseyin K.yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...