Otobüste oturan çocukları kaldırmak isteyen adam yolcular tarafından darp edildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Otobüste oturan çocukları kaldırmak isteyen adam yolcular tarafından darp edildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Çekmeköy istikametinde seyir halinde olan İETT otobüsünde yabancı uyruklu çocukları kaldırarak oturmak isteyen bir kişiyle diğer yolcular arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek yumruklu kavgaya döndü.

İstanbul’da akşam saatlerinde Çekmeköy istikametinde seyir halindeki İETT otobüsünde yolculuk eden bir adam iddiaya göre anneleriyle beraber otobüse binip koltuklarda oturan yabancı uyruklu 3 çocuğu oturdukları yerden kaldırmak istedi. Otobüsteki diğer yolcular tarafından duruma tepki gösterilirken çocukları kaldırmaya çalışan kişiye engel olundu.

OTOBÜSTE YUMRUKLU KAVGA

Yolcular arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede yumruklu kavgaya dönüştü. Çocukları kaldırmak isteyen yolcu ile diğer birkaç yolcu birbirlerine yumrukla saldırdı. Kavgaya tanık olan yolcuların ve kadınların da panik yaşayarak çığlıklar atmasıyla otobüs adeta ringe döndü.  Otobüste, çocukları oturdukları yerden kaldırma nedeniyle çıkan yumruklu kavga, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...