Patronun işçisiyle 'işe düzenli gelme' kavgası cinayetle bitti!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Patronun işçisiyle 'işe düzenli gelme' kavgası cinayetle bitti!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Balıkesir’de patronun yanında çalışan usta ile işe düzenli gelme meselesi yüzünden çıkan tartışma cinayetle bitti. Çalışanın evine giden patron, ustayı tüfekle vurup öldürdü.

Edremit ilçesinde meydana gelen olayda işveren Z.Ö. (39) ile yanında usta olarak çalışan M.K. (34) arasında işe geç gelme yüzünden tartışma yaşandı.

TÜFEKLE VURDU

Telefondan yaşanan son tartışmanın ardından ustasının evinin önüne gelen Z.Ö. tek başına evinin önünde oturan M.K.’nın iddialara göre, bıçak ile üzerine geldiğini görmesi üzerine arabada bir yakınına ait olan ruhsatlı tüfek ile ateş açtı.

Yaralanan M.K. çevredekilerin yardımıyla Edremit Devlet Hastanesine sevk edildi. M.K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Z.Ö. ise Körfez Polis Merkez Amirliği’ne giderek teslim oldu. Z.Ö. Edremit Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla gözaltına alındı. Olay yerinde Edremit İlçe

BIÇAK BULUNDU

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemelerde bir adet bıçak olay yerinde ekipler tarafından ele geçirildi.

M.K.’nin cenazesi otopsi işlemlerinin yapılması için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Edremit Cumhuriyet Savcılığı konuyla ilgili tahkikat başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...