Şehit Sözleşmeli Er Aybek gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şehit Sözleşmeli Er Aybek gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde hain teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan Sözleşmeli Er İsmet Aybek memleketi Gaziantep’te son yolculuğuna uğurlandı. Törene çok sayıda siyasi katılırken, gözyaşları sel oldu.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde terör örgütü PKK/YPG tarafından roketatarlı saldırı sonucu şehit olan Sözleşmeli Er İsmet Aybek için memleketi Gaziantep’te tören düzenlendi. Şehit İsmet Aybek için saat 11.00’de cenaze namazı düzenlendi.

Şehit Sözleşmeli Er Aybek gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

TÖRENE YÜZLERCE KİŞİ KATILDI

Törene, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Berk, 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Toker, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Hacı Halil Osma, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, askeri erkan, şehidin ailesi ve yakınları katıldı.

Şehit Sözleşmeli Er Aybek gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Törende gözyaşları sel oldu. Şehit Ulaş. Sözleşmeli Er İsmet Aybek, Yeşilkent Mezarlığı'ndaki Kaplan Kardeşler Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Oğuzeli ilçesindeki aile kabristanına defin edildi.

GAZİANTEP’E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde PKK/YPG tarafından hudut karakoluna düzenlenen terör saldırısında bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı. Şehit düşen Sözleşmeli Er İsmet Aybek için memleketi Gaziantep’te tören düzenlendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...