Soyguncu kuyumcudaki imitasyon altınları bile çaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Soyguncu kuyumcudaki imitasyon altınları bile çaldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa’da bir kuyumcunun dükkanını açarken arkadan gelerek kuyumcuyu etkisiz hale getiren soyguncu 100 bin liralık altın ziynet eşyasını çalıp kaçtı. Şüphelinin vitrindeki imitasyon ürünleri bile çaldığı belirtildi.

Bursa Osmangazi ilçesine bağlı Demirtaş Barbaros Mahallesinde bir kuyumcuda gerçekleşen olayda 37 yaşındaki Faruk K. İsimli kuyumcu sabah iş yerinin kepengini kaldırıp içeriye girdiği sırada arkasından gelen yüzü maskeli kapüşonlu bir kişi belindeki silahı çıkarıp kendisini etkisiz hale getirdi. Silah zoru ile F.K.’yı tezgahın bir köşesine iten soyguncu altınları yanında getirdiği spor çantaya doldurdu.

Soyguncu kuyumcudaki imitasyon altınları bile çaldı

SOYGUNCUNUN YAKLANMASINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kuyumcunun vitrininde sergilenen imitasyon ürünleri dahi alan silahlı soyguncu koşarak iş yerinden uzaklaştı. Şüpheli, kaçarken çaldığı bileziklerin bir kısmını da yere düşürdü. Silahlı soyguncunun iş yerinden ayrıldığını anlayan F.K. telefonuna sarılıp polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, soyguncunun kaçış güzergahında çalışma başlattı. İş yerinde soyguncuya ait bir parmak izi aranırken şüpheli şahsın 150 gram gerçek altın 150 gramda imitasyon altın çaldığı belirlendi. Olayla ilgili çalışmalar sürüyor.

Soyguncu kuyumcudaki imitasyon altınları bile çaldı

                                        

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...