Soyguncuyu yakalayan zabıtaya 1 kese altın

Soyguncuyu yakalayan zabıtaya 1 kese altın
Başlık ResmiSoyguncuyu yakalayan zabitaya 1 kese altin

Üsküdar'da, kuru sıkı tabanca ile bir banka şubesini soyduktan sonra pazar kurulu bir sokağa kaçan soyguncu, yakaladı.

Kaydet
|
Soyguncuyu yakalayan zabıta memuru Yağız Köse, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından 1 kese altın ile ödüllendirildi.

Saat 15.00 sıralarında Ahmediye Mahallesi Fahri Atabey Caddesi'nde bulunan bir banka şubesine gelen soyguncu, elindeki kuru sıkı tabanca ile güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Kasadaki 11 bin 200 lirayı poşete dolduran şahıs, bankadan çıkarak pazarın kurulu bir sokağa doğru kaçtı. Pazara giren soyguncuyu gören vatandaşlar ve zabıta ekipleri, şahsı yere yatırarak etkisiz hale getirdi. Polise teslim edilen soyguncu, gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Soyguncuyu yakalayan zabıta memuru Yağız Köse, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından 1 kese altın ile ödüllendirildi. Köse o anları şöyle anlattı:

"Belinde iki tane silahla kaçıyordu. Elinde de poşet vardı. İçinde 11bin 200 lira para varmış. Hemen yakalayıp yere yatırdık. Kelepçeledikten sonra polise teslim ettik."
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.