Takip ettiği kadını ensesinden vurup intihara kalkıştı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Takip ettiği kadını ensesinden vurup intihara kalkıştı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Esenyurt'taki metrobüs üst geçidinde korkunç bir cinayet işlendi. Bir şahıs, uzun süre beklediği kadını öldürüp intihara kalkıştı.

İstanbul Esenyurt'a bağlı Turgut Özal Mahallesi, 116. Sokak’ta saat 19.30 sıralarında dehşet verici bir olay yaşandı. Alparslan Ç. adlı bir kişi, metrobüs üst geçidinin merdivenlerinde dakikalarca beklediği Kader G'yi boynundan tabancayla vurdu. Ardından silahı kendi başına dayayıp tetiği çekti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan ikiliyi hastaneye götürdü.

KADIN KURTARILAMADI

Zanlının hayati tehlikesi sürerken Kader G. doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Öte yandan, yaşanılanlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüler şöyle: Alparslan Ç, merdivenlerinde Kader G’yi bekliyor. Daha sonra kadına arkadan yanaşıp arkasından iterek götürüyor. Ardından ateş ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...