Antalya'da sahur vakti cinayet

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Antalya'da sahur vakti cinayet

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'da yol üzerinde vatandaşlar bir genci silahla vurularak öldürülmüş olarak buldu. Durumun ekiplere bildirilmesinin ardından olay yerine jandarma ekipleri geldi ve konuya ilişkin çalışma başlatıldı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir mahallede yoldan geçen vatandaşlar yerde yatan gencin cansız bedenini görünce hemen ekiplere haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, S.İ'nin cansız bedeni ile karşılaştı.

25 yaşındaki S.İ'nin başta hırsızlık ve uyuşturucu olmak üzere çok sayıda suç kaydının bulunduğu ve tabanca ile vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarmanın Dedektifleri JASAT ve Sarılar Jandarma Karakolu ekiplerinin cinayet şüphelilerini büyük ölçüde belirlediği, yakalanmaları için çalışma başlattıkları bildirildi. 

Şüphelileri büyük ölçüde belirleyen Jandarma ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...