Tamir etmek istediği telefon elindeyken bomba gibi patladı

Düzenleyen:
Tamir etmek istediği telefon elindeyken bomba gibi patladı

YAŞAM Haberleri

Gaziantep’te bir telefon tamircisinde gerçekleşen olay izleyenleri hayrete düşürdü. Tamir edilecek olan telefonun bataryası bomba gibi patladı. O anlar kameralara da yansıdı.

Tamir etmek istediği cep telefonunun bataryası elimde bomba gibi patladı. Talihsiz adam korku ile nereye kaçacağını şaşırırken o anlar güvenlik kameralarına da an be an yansıdı. Olay, Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde yaşandı. Ekran tamiratının yapılacağı ve kapağının sökülebilmesi için ısıtıldığı cep telefonunun bataryası bir anda bomba gibi patladı. Alev topuna dönen cep telefonu o sırada başka bir telefonun tamiratını yapan Mehmet Ali Kar’ın üzerine geldi.
Tamir etmek istediği telefon elindeyken bomba gibi patladı
CANIMI KURTARMAK İÇİN KAÇTIM
Patlayan telefondan kaçmaya çalıştığını söyleyen 20 yaşındaki cep telefonu tamircisi Mehmet Ali Kar, “Elimde bir cihaz vardı sorununu çözmeye çalışıyordum. Yan tarafımda da ekran sökmek için ısıtıcı cihazımın üzerinde telefon vardı. Cep telefonundaki batarya eskimiş olduğu için bir anda patladı. Bende kendi canımı kurtarmak için kaçmaya çalıştım. Sadece ayağımda biraz yanık oluştu ancak pek önemli bir yara değil. Telefon tamiri yapanlara seslenmek istiyorum, çok fazla eskimiş bataryaları değiştirmeleri gerekirse ısıtıcıda çok fazla kalmasın, dikkatli olsunlar” dedi.
Tamir etmek istediği telefon elindeyken bomba gibi patladı
Olaya tanık olan Hamit Atmaca ise vatandaşlara cep telefonlarının bataryalarının değişiminde daha kaliteli markalar tercih etmelerini önerdi.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...