Tevfik Göksu: İBB ve CHP kentsel dönüşüme engel oluyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tevfik Göksu: İBB ve CHP kentsel dönüşüme engel oluyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

İBB AK Parti Grup Başkan Vekili M. Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Yıllık Faaliyet Raporuna yönelik eleştirilerini sürdürdü.

İstanbul için en büyük tehlike olan deprem riski hakkında hâlâ hiçbir şey yapılmadığını vurgulayan Göksu “Deprem konusunda bırakın yeni bir yatırım yapmayı, AK Parti dönemindeki deprem bütçesini bile 6 kat küçülttüklerini daha önce ifade etmiştik. Sayın Başkan seçimden önce en çok deprem konusunda konuştuğu hâlde, bugün depreme hazırlık ya da kentsel dönüşüm konusu sorulduğunda hemen sorumluluğu başka kurumlara atıyor. “Kentsel dönüşüme halkımız engel oldu” diyerek yeni bir yalana sarılıyorlar. İBB tarafından ortaya konulan elle tutulur tek bir dönüşüm projesi yok. Kentsel dönüşüme İBB ve CHP engel oluyor” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...