Tırın çarptığı araç hurdaya döndü, ölü ve yaralananlar var

Düzenleyen:
Tırın çarptığı araç hurdaya döndü, ölü ve yaralananlar var

YAŞAM Haberleri

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde meydana gelen feci kazada tırın çarptığı aracın hurdaya döndü. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Bozüyük çevreyolunda meydana gelen feci kazada Bursa istikametine doğru ikinci şeritte seyir halinde olan Musa Y. idaresindeki Tofaş marka 43 RP 640 plakalı otomobil aniden yolun ortasında durdu. Bu esnada arkadan gelen Muammer A. idaresindeki 16 ABV 338 plakalı tır duramadı ve otomobile çarptı. Çarpmanın sonucunda otomobil hurdaya dönerken, içinde bulunan 2 yolcu ile aracın sürücüsü ise ağır yaralandı. Kazanın ardından otomobil içerisinde sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

71 YAŞINDAKİ KADIN KAZADA ÖLDÜ
Yaralı yolculardan Zeynep Kelebek (71) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayati tehlikesi bulunan diğer yolcu Ayşe Y. ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Otomobil sürücüsü Musa Y’nin tedavisine ise Bozüyük Devlet Hastanesi'nde devam edildiği öğrenildi.

Diğer taraftan kazaya karışan tır sürücüsü gözaltına alınırken kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı kaydedildi. Kaza sonrasında tek şeritte düşen trafik, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...