Türkiye onu yüz nakli ile tanımıştı, Recep Sert uyuşturucudan ceza evine girdi

Düzenleyen:
Türkiye onu yüz nakli ile tanımıştı, Recep Sert uyuşturucudan ceza evine girdi

YAŞAM Haberleri

Balıkesir'de düzenlenen uyuşturucu baskınında gözaltına alınan, aralarında Türkiye'nin yüz nakli ile tanıdığı Recep Sert'in de olduğu 10 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Balıkesir'deki uyuşturucu operasyonunda aralarında Türkiye'nin ilk yüz nakli olan Recep Sert'inde bulunduğu 10 kişi tutuklandı. Edremit Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Edremit İstihbarat Grup Amirliği ekipleri uyuşturucu/uyarıcı madde satışı yapan, nakleden, depolayan ve kullanan şahıslar ile gruplara yönelik yürüttükleri çalışmalar neticesinde Bursa’dan Edremit’e yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği ihbarı üzerine harekete geçmiş, şüpheli şahıslar ve kullandıkları araçları takibe alarak Edremit girişinde yakalamıştı. Yapılan aramalarda 3 parça halinde daralı ağırlığı 1 kilo 237 gram metamfetamin maddesi ele geçirmişti. Olayla ilgili D.T. (35), E.Y. (24), Ş.T. (41), S.Y. (42), A.K. (38), Ü.K. (29) T.K. (37), B.E. (44), M.B. (32) ve Recep Sert (34) gözaltına alındı.

RECEP SERT'İNDE ARASLARINDA OLDUĞU 10 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İçlerinde yüz ve çene nakli olan Recep Sert’in de bulunduğu 10 şüpheli şahıs ’Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti’ suçlarından sabah adliyeye sevk edildi. Recep sert ve beraberinde adliyeye sevk edilen 10 kişinin tutuklandığı öğrenildi.

"BEN YAPMADIM" DEMİŞTİ

Adliyeye sevk sırasında Recep Sert, görüntü çeken gazetecilere "Ben yapmadım, göreceksiniz." diyerek seslenmişti.


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...