Uzun namlulu silahlarla kuyumcu soygunu

Uzun namlulu silahlarla kuyumcu soygunu
Başlık ResmiUzun namlulu silahlarla kuyumcu soygunu

Sultangazi'de ellerinde uzun namlulu silah bulunan 4 soyguncu, girdikleri kuyumcudan 150 bin TL değerinde altın çalıp kayıplara karıştı.

Kaydet
|
Olay saat 17.00 sıralarında Yunus Emre Mahallesi 1425 üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Siyah panelvan tipi minibüsle kuyumcu önüne gelen soyguncular, ellerinde uzun namlulu silah ve yüzlerinde maskeyle içeri girdiler. Ardından silah zoruyla yaklaşık 150 bin TL değerindeki altınları alarak kayıplara karıştılar. Şüpheliler, olay yerinden kaçarken havaya da 2 el ateş açtı. Herhangi yaralanma ve can kaybı yaşanmazken olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Olayı gören esnaflardan İrfan Odancı, “Saat 17.10 sıralarında siyah bir araba geldi. İçinde 4 kişi vardı. 2 kişi içeri girdi, 1 kişi dışarıda bekledi. Yaklaşık 2 dakika durdular ve ben polisi aradım. Şüpheliler geldikleri araca bindikten sonra havaya 2 el ateş açıp kaçtılar” dedi.

Kuyumcunun güvenlik kamera görüntülerini izleyen polis, soyguncuların yakalanması için soruşturma başlattı.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.