Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Zeytinburnu'nda kahreden olay! Tüm aile birden fenalaştı ama 11 yaşındaki çocuktan acı haber geldi

Zeytinburnu'nda kahreden olay! Tüm aile birden fenalaştı ama 11 yaşındaki çocuktan acı haber geldi

İstanbul Zeytinburnu’nda yabancı uyruklu bir aile, gece evlerini ilaçlayıp uyuduktan sonra evde yaşayan 5 kişi sabah saatlerinden rahatsızlandı ve hastaneye gitti. Ailenin 11 yaşındaki çocuğu ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaydet
a- | +A

Zeytinburnu'da sabah saatlerinde rahatsızlanan aile apar topar hastaneye gitti ve acı haberle adeta yıkıldılar. 27 Eylül günü Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi’nde 4 katlı binanın birinci katında meydana gelen olayda aile gece evi ilaçladıktan sonra uyudu ve sabah saatlerinde kalktıklarında herkes rahatsızlandı. Fenalaşan çocuklarını hastaneye götürmek isteyen baba evin önüne taksiyle geldi.

İLAÇLAMADAN ZEHİRLENEN ÇOCUK ÖLDÜ

Evdekileri tek tek taksiye taşıyarak hastaneye götürdü. İlaçlamadan dolayı zehirlendiği öğrenilen 11 yaşındaki erkek çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ailenin diğer 4 ferdinin hastanedeki tedavisi sürüyor.

Çocuğun hastanede hayatını kaybetmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Olay yeri inceleme ekipleri, evin içerisinde incelemelerini gerçekleştirdi. Polis ekiplerinin konuyla ilgili çalışmaları devam ediyor.

'O AN NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIK'

Olayı anlatan Nuri Yılmaz, “Ben sabah geldim, dükkânı açtım, temizlik yapıyordum. Bir taksi geldi, babası yukarıdan indi. Kendiler de komşum oluyorlar. Bir genç kızı var onu kucaklamış halde aşağı indi. Kızın sağlık durumu iyi değildi. Taksiye bindirdi koşarak tekrar yukarı çıktı. 11 yaşından ufak bir çocuğu vardı. Onu yukarıdan indirdi, taksiye bindirip, gittiler. Biz o an ne olduğunu anlayamadık. Sonra akşam zehirlendiklerini öğrendik.

Buraya olay yeri inceleme ekipleri geldi. Evi ilaçladıktan sonra zehirlendiklerini duyduk. Sabah saatlerinde yaşanmış. Erkek çocuğu ufaktı, yaşı 11’di. Çocuğu tanıyordum buraya gelip, giderdi” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME
Zeytinburnu
HABER

Zeytinburnu'nda tarihi fırında yangın

BAKMADAN GEÇME
Zeytinburnu sahilinde korkutan görüntü
HABER

Zeytinburnu sahilinde korkutan görüntü

BAKMADAN GEÇME
Zeytinburnu
HABER

Zeytinburnu'nda hastanede yangın! Yangın söndürüldü, hastanenin çatısı çöktü

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.