Ne zaferinden bahsediyorsun!

A -
A +

Uykusuzluk problemi yaşayanlar Galatasaray-Torku Konyaspor karşılaşmasının ilk yarısını izleyerek bu dertlerine çare bulabilirdi dün akşam.
Yayıncı kuruluş bile izleyiciyi ekranda tutabilmek adına çareyi “SON DAKİKA” bantlarında aradı.
İlk yarıda Okan Buruk’u gönderen Sivasspor, ikinci yarıya Mesut Bakkal’ı yetiştirdi de; Galatasaray bir türlü topu rakip kaleye yetiştiremedi.
Koskoca 45 dakikada Chedjou’nun kuşları vuran şutundan başka bir icraatı yoktu Galatasaray’ın.
Nasıl olsun ki?
Ara transfer dönemi bitmiş, sen takımın en skoreri Burak Yılmaz’ı satıyorsun. Ondan sonra da şampiyonluk yarışından bahsediyorsun.
Böyle olunca sahadaki futbolcuların da sezonu kafalarında bitirmesine kızmamak lazım.
Sinan Gümüş’ün sakatlanarak oyundan çıkması sonrasında normalde, “Kaldın mı şimdi forvetsiz!” denir ama bu saatten sonra onun da anlamı yok.
Derin uykusundan 70’te uyanan Galatasaray, Olcan, Sabri ve Podolski ile girdiği pozisyonlarda golü bulsa bile, alacağı 3 puanın hiçbir anlamı olmayacaktı.
***
Galatasaray’ı sosyal medya üzerinden taraftarın yönettiği artık iyice ayyuka çıktı.
Hamza Hamzaoğlu’nun ardından, birkaç haftadır Burak Yılmaz üzerinde yürütülen algı operasyonu da hedefine ulaştı.
UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden, şampiyonluk şansını bir şekilde zorlayan, Ziraat Türkiye Kupası’nda finale kadar yolu açık olan Galatasaray, 1 milyon avro kâr için 1 numaralı golcüsünü Çin’e satıyor.
Hamza Hamzaoğlu için “Galatasaray’ı Akhisar’a çeviriyor” diyenler, şimdi Başkan Dursun Özbek için ne söyleyecekler çok merak ediyorum...

MAÇIN ADAMI: Yok

KIRILMA ANI: Olcan’ın direkten dönen kafa vuruşu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.