Twitter’da bir tartışma ve bitiriş cümlesi

A -
A +
Beni de takip eden Sudenaz adlı bir genç kız, Daniel takma adlı birini ikna etmeye çalışıyor darbecilerin meşruiyeti olmadığı konusunda. Aslında tartışma Sevda Noyan’ın şu malum sözleri üzerinden başlamış ve bu noktaya gelmiş.
Aşağıda tartışmayı bitiren cümleyi ve öncesini alıntıladım. Daha fazla söze gerek yok. Daniel: Sizinkiler-bizimkiler mi olduk:) Şimdi sana cevap verirsem kesin “darbecisin” diyeceksin. Artık ezberledim laflarınızı, söyleyecek neyiniz var ki? 15 Temmuz diyorsunuz, kusura bakma da, yapanlar da sizden.Sudenaz: Bizden olsalardı bize yaparlar mıydı bu darbeyi? Madem bizden, o zaman bırakın istediğimiz gibi hesap soralım. 20 Temmuz darbesi filan demesin CHP. Tabii Kontrollü Darbe ve Tiyatro da demesin. Evet, madem bizdendiler hesap sormamızı neden engellemeye çalışıyorsunuz, neden cezaevindeki FETÖ’cülerin avukatı siz oluyorsunuz, neden FETÖ yayın organlarının önüne yatıyorsunuz kapatılmasın diye, neden FETÖ’cülerin isimlerini salonlarda alkışlatıyorsunuz, neden Genel Başkanınızın danışmanları hep FETÖ’cü oluyor, neden sürekli yurt dışındaki FETÖ’cülerle bağınız ortaya çıkıyor?  Sorular net, cevaplar tısss…  
FUAT UĞUR'UN DİĞER YAZILARI
FETÖ için kaçınılmaz son geldi; Elvis binayı terk etti…
Sosyal medyada birlik; Millî Hesaplar Yan Yana
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.