Düğünü kana bulayıp 12 yaşındaki çocuğu öldürdü! Savunması saç baş yoldurttu
İzmir'de düğünde 12 yaşındaki bir çocuğu öldürüp 4 kişiyi yaralayan cani tutuklandı. Şahıs ifadesinde, cezaevindeki ağabeyi için istediği parçanın çalınmaması üzerine olayı gerçekleştirdiğini itiraf etti.
20 Haziran saat 23.45 sıralarında İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Emirli Mahallesi'nde bulunan bir okulun bahçesinde düzenlenen düğünde; E.D. (43), orkestradan bir parça çalmasını talep etti.
3 yıllık araştırma meyvesini verdi! Rengi hayrete düşürüyor, kilosu 30 liradan satılacak
SİLAH ALIP GERİ GELDİ
İstek parçanın çalınmamasına sinirlenerek müzisyenlerle ve çevredekilerle tartışan E.D., düğün alanından ayrılarak evine gitti. Kısa süre sonra elinde pompalı tüfekle okul bahçesine geri dönen gözü dönmüş şahıs, hedef gözetmeksizin düğün kalabalığının üzerine rastgele ateş açmaya başladı.
5 KİŞİYİ YARALADI
Panik ve çığlıkların birbirine karıştığı olayda, tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Ayaz Çimen (12) ve H.B. (30) ağır yaralanırken, Ü.D. (45), O.Ö. (72) ve H.Ö. (22) ise hafif şekilde yaralandı.
12 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar, ambulanslarla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan 12 yaşındaki Ayaz Çimen, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
CEZAEVİNDEKİ AĞABEYİ İÇİN İSTEK ŞARKI YAPMIŞ!
Bir istek şarkı uğruna düğün yerini kan gölüne çeviren ve olayın ardından ormanlık alana kaçan şüpheli E.D., jandarma ekiplerinin ısrarlı takibi sonucu saklandığı bölgede av tüfeği ile birlikte kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmıştı. E.D.'nin jandarmadaki ifadesinde, cezaevindeki ağabeyi için istek parçada bulunduğu ve isteğinin kabul olmaması üzerine ateş açtığını söylediği öğrenildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen katil zanlısı E.D., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
