Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Hatay'da düşük ayarlı altın satan 5 kuyumcu yakalandı

Hatay'da düşük ayarlı altın satan 5 kuyumcu yakalandı
Fotoğraf Başlığı Hatay'da düsük ayarli altin satan 5 kuyumcu yakalandi

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde darphane basımı olmayan ve ayarı düşük altın sattıkları iddiasıyla 5 kuyumcu gözaltına alındı. Polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda çok sayıda düşük ayarlı altınla birlikte ruhsatsız silahlar, tarihi sikkeler ve objeler ele geçirildi.

Kaydet
a- | +A

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, darphane basımı olmayan ve düşük ayarlı altın sattıkları iddiasıyla 5 kuyumcu gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçede belirlenen 5 kuyumcuya operasyon düzenledi.

Yapılan aramalarda, ayarı düşürülmüş ve darphane mührü olmayan 10 reşat, 187 tam, 62 yarım, 458 çeyrek ve 23 gram altın ele geçirildi.

Öte yandan, 2 kuyumcuda 2 ruhsatsız tabanca, 13 fişek, Roma, Bizans ve İslami dönemlere ait 196 sikke ile çeşitli dönemlere ait altın, para ve obje ele geçirildi. U.A, E.Ş, İ.T, M.Ö. ve V.T. gözaltına alındı.

BAKMADAN GEÇME
Kuyumcu soyacaktı, personelin bir hamlesiyle kaçacak delik aradı! O anlar kamerada
HABER

Kuyumcu soyacaktı, personelin bir hamlesiyle kaçacak delik aradı! O anlar kamerada

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
3. Sayfa
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.