Kapıkule’de yolcu otobüsü alev alev yandı

Kapıkule’de yolcu otobüsü alev alev yandı
Başlık ResmiKapıkule’de yolcu otobüsü alev alev yandı

Bulgaristan’dan İzmir’e sefer yapan bir yolcu otobüsü, Kapıkule Gümrük Sahası’nda yolcularını indirdikten sonra alev aldı. Kısa sürede alev topuna dönen otobüs tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Kaydet
|

Bulgaristan'dan İzmir'e hareket eden otobüs, Kapıkule Gümrük Sahası içerisinde 21 yolcusunu indirdikten sonra alışveriş merkezi önünde yanmaya başladı.

EKİPLERİN MÜDAHALESİ İLE SÖNDÜRÜLDÜ

Otobüsten yükselen dumanları fark eden çevredeki vatandaşlar yangına ilk müdahaleyi yapmaya çalıştı. Ancak alevlerin kısa sürede büyümesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Gümrük sahası içerisinde adeta alev topuna dönen otobüse itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

ÖNERİLEN HABERLER
Diyarbakır’da korkutan yangın! Kafe kullanılamaz hale geldi
3. SAYFA

Diyarbakır’da korkutan yangın! Kafe kullanılamaz hale geldi

Yangın sonrası otobüs tamamen kullanılamaz hale gelirken, araç küle döndü. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
3. Sayfa
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.