Kayıp adamın parçalanmış cesedi poşetten çıkmıştı! Kesik başı da bulundu
Çorum’da dere yatağında bedeni parçalanmış halde bulunan 76 yaşındaki adamın kesik başı da olay yerine 3 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda bulundu.
- Ali Osman Kaya, 28 Ocak'ta Çorum'da kaybolduktan sonra kendisinden haber alınamadı.
- Arama çalışmaları sonucunda cansız bedeni, parçalanmış halde dere yatağında bulundu.
- Gözaltına alınan şüpheli A.F.K.'nin ifadesiyle maktule ait kesik baş ormanlık alanda tespit edildi.
- Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Çorum Ulukavak Mahallesi’nde ikamet eden Ali Osman Kaya, 28 Ocak günü öğle saatlerinde evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı.
Selçuk Bayraktar'dan eşi Sümeyye Erdoğan'a övgü dolu sözler! İlk kez böyle konuştu
HER YERDE ARANIYORDU
Yakınlarının kayıp ihbarı üzerine ekipler tarafından arama çalışması başlatıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü incelemelerde Kaya’nın en son Çatak Tabiat Parkı mevkiinde görüldüğü belirlendi. Bunun üzerine arama çalışmaları, AFAD ve jandarma ekiplerinin desteğiyle bölgede yoğunlaştırıldı.
KESİK BAŞI DA BULUNDU
Çalışmalar sonucunda Kaya’nın cansız bedeni, parçalanmış halde çöp poşetleri içerisinde dere yatağında bulundu. Bölgede yapılan taramalarda kafa kısmına ise ilk etapta ulaşılamadı. Gözaltına alınan şüpheli A.F.K.’nin ifadesi sonrası ekipler bölgede yeniden arama yaptı. Ekipler, maktule ait olduğu değerlendirilen kesik başı ormanlık alanda buldu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı tahkikat sonrası kesik baş, otopsi yapılmak üzere Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
