Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Millet sese uyandı! Kayseri'de rüzgar binanın duvarını uçurdu

Kayseri’de gece saatlerinde etkisini artıran şiddetli rüzgar, 5 katlı bir binanın çatı katındaki duvarı yıktı. Olayda yaralanan olmazken, bir iş yerinin camları ile park halindeki araç zarar aldı. Devrilen bir ağaç sebebiyle de cadde kısa süreliğine trafiğe kapatıldı.

Kaydet
a- | +A

Kayseri’de akşam saatlerinde başlayan ve giderek etkisini artıran rüzgar, kent genelinde etkili oldu.

Millet sese uyandı! Kayseri'de rüzgar binanın duvarını uçurdu
Başlık ResmiMillet sese uyandı! Kayseri'de rüzgar binanın duvarını uçurdu

5 KATLI BİNANIN DUVARI UÇTU

Talas ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bir binanın çatı katının duvarı rüzgara dayanamadı. Şiddetli rüzgarın etkisiyle duvar yıkılırken, yol araç trafiğine kapandı. Molozlar binanın altında bulunan bir dükkanın camlarına ve park halindeki bir otomobile zarar verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Millet sese uyandı! Kayseri'de rüzgar binanın duvarını uçurdu
Başlık ResmiMillet sese uyandı! Kayseri'de rüzgar binanın duvarını uçurdu

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de oluşabilecek olumsuzluklar için binada inceleme yaptı. Molozların temizlenmesinin ardından yol yeniden araç trafiğine açıldı. Öte yandan, Sahabiye Mahallesi Mete Caddesi’nde de bir ağaç rüzgara dayanamayarak, devrildi. Ekipler yolu kapatan ağaç kaldırılana kadar şerit çekerek, yolu trafiğe kapattı. Ağacın kaldırılmasıyla yol yeniden araç trafiğine açıldı.

Millet sese uyandı! Kayseri'de rüzgar binanın duvarını uçurdu
Başlık ResmiMillet sese uyandı! Kayseri'de rüzgar binanın duvarını uçurdu

MİLLET SESE UYANDI

Duvarı yıkılan bina sakini Muhammet Emin Koç, uykuda olduklarını ve ‘güm’ diye ses gelmesi üzerine uyandıklarını söyleyerek, "Şiddetli şekilde rüzgar esiyordu. ‘Güm’ diye ses geldi. Eşimde bana söyledi. Çatının duvarı aşağı uçmuş. Burada normalde arabalar dururdu. Bende her zaman arabamı buraya park ederdim. Hasar alan arabanın kimin olduğunu bilmiyoruz. Dükkanın camları kırılmış. Taşlar dükkanın içine kadar ulaşmış. Herhangi bir yaralı yok. Gece saatinde olmasından dolayı kimse yaralanmadı" dedi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
3. Sayfa
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.