Ada Erma hangi dizide oynadı? Ada Erma hangi dizilerde, filmlerde rol aldı? 

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ada Erma hangi dizide oynadı? Ada Erma hangi dizilerde, filmlerde rol aldı? 

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde en iyi çocuk oyuncu ödülünü almaya hak kazanan Ada Erma hangi dizide oynadı? Merak ediliyor ve bu nedenle internet üzerinde araştırılıyor. Peki, Ada Erma hangi dizide oynadı? Ada Erma hangi dizilerde, filmlerde rol aldı? 

Ada Erma hangi dizide oynadı? Sorusu, Ada Erma’nın Altın Kelebek Ödül Töreni'nde en iyi çocuk oyuncu ödülünü almaya hak kazanması ile birlikte birçok vatandaş tarafından merak edilen sorular arasında yer aldı. Ada, törende yaptığı duygusal Filistin konuşması ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Ada Erma hangi dizide oynadı? Ada Erma hangi dizilerde, filmlerde rol aldı? 

ADA ERMA HANGİ DİZİDE OYNADI? 

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde en iyi çocuk oyuncu ödülünü alan Ada Erma ilk olarak 2021 yılında reklam filmiyle oyunculuğa ilk adımını attı ve ardından Kesişme, Üç Kuruş Yalancılar ve Mumları adlı film ve dizilerde olmak üzere toplamda 4 farklı yapımda yer aldı. En iyi çocuk oyuncu ödülünü alan Ada Erma Gazze'de hayatını kaybeden çocukları anarak, "Bu ödülü çocukların hayatta olduğu bir dünyada almak isterdim" diyerek izleyicilere duygusal anlar yaşattı.  

ADA ERMA KİMDİR?  

Ada Erma 2016 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul'da doğan Ada henüz 7 yaşındadır. Ada Erma'nın annesinin adı Ayşe Erma'dır. Ayşe Erma, oyunculuk ve tiyatro alanında eğitim görmüş önemli bir isim olarak tanınmaktadır. Ada Erma, "Kulüp" dizisi ile birlikte henüz genç yaşta dikkatlari üzerinde çekmeyi başaran bir isim oldu. 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreninde en iyi çocuk oyuncu ödülünü almaya hak kazandı ve konuşmasında şu ifadelere yer verdi.  

''Şunu unutmayalım; yanıbaşımızda büyük bir zulüm var. Çocuklar öldürülmesin, şeker de yiyebilsin. Bununla ilgili iki üç cümleyi de paylaşmamız gerekiyor; yürekten yüreğe, kalpten kalbe. Çok büyük bir güç çocukların kaybolan uçurtmalarını bulmak için uğraşacağına o uydularla, o uçaklarla çocukların üzerine bomba atıyor. Hakikaten biz de çocuk yetiştiriyoruz bu özgür ülkeye. Biz ülkemizde çok mutluyuz. Yanıbaşımızda da kardeşlerimiz var, onların çocukları var. Filistin'de de yapılanları unutmayalım ne olursunuz. Bu bizim görevimiz. Hayat devam etsin ama o çocuklar da şeker de yiyebilsin.'' 

ADA ERMA'NIN YER ALDIĞI DİZİLER NELERDİR?

Kulüp (2021-günümüz)
Kesişme: İyi ve Kötü (2022)
Üç Kuruş (2022-günümüz)
Yalancılar ve Mumları (2022-günümüz)

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...