Ahmet Buran kimdir, aslen nereli? AK Parti Bala Belediye Başkan Adayı Ahmet Buran'ın Bala vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ahmet Buran kimdir, aslen nereli? AK Parti Bala Belediye Başkan Adayı Ahmet Buran'ın Bala vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Bala Belediye Başkan Adayı Ahmet Buran kimdir? Ahmet Buran kaç yaşında, nereli? Ahmet Buran’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Ahmet Buran’ın vaatleri nedir? AK Parti Bala Belediye Başkan Adayı Ahmet Buran’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Bala Belediye Başkan Adayı Ahmet Buran’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Ahmet Buran Balalı mı, kimdir? Ahmet Buran nereli, kaç yaşında?

AHMET BURAN KİMDİR?

Ahmet Buran, 26 Ağustos 1967’de Ankara'nın Bala ilçesinde doğdu. Evli ve iki çocuk babası olan Buran, İlköğretimini Keçiören Ufuktepe'de, liseyi Aydınlıkevler Ticaret Lisesi'nde, üniversiteyi de Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde okudu. 1992’de Devlet İstatistik Enstitüsü'nde iş hayatına adım atarak 1997 ile 2000 yılları arasında nüfus tespit çalışmasında kontrolör, Keçiören ilçe sorumlusu, Konya Yunak ve Çeltikci ilçe danışmanlığı, Adıyaman, Rize, Bursa illeri kontrolörlük görevlerinde yer aldı.

2002-2006 yılları arasında İstatistik Spor Kulübü başkanlığını yürüttü. 2003 yılında Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yönetim kurulu üyeliğine geldi ve sonra 2003’de DİE Eskişehir Bölge Müdürlüğü’nde bölge müdür yardımcısı ve bölge müdür vekili olarak atandı. 2004 yılında Eskişehir Bölge Müdürlüğü’nün kapanması sebebiyle Kastamonu’ya kurucu bölge müdürü olarak göreve başladı.

2005’te Ankara öğrenci yurduna müdür yardımcısı oldu ve sonra 2007’de Tahsin Banguolu öğrenci yurduna yurt müdürü olarak atandı. Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulunda başkan yardımcısı, YURTKUR spor kulübü genel sekreteri, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu denetim kurulu üyeliği, TFF üst klasman temsilcisi, Türkiye Hokey Federasyonu yönetim kurulu üyesi görevlerini halen sürdürüyor.

Ahmet Buran 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Bala Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmıştır.

AHMET BURAN'IN VAATLERİ

Ahmet Buran, seçim çalışmalarına taziye ziyareti ile başladı ve sonrasında esnaf ve hemşerileriyle buluştu. Buluşmasında yapmış olduğu konuşmasında “Esnaflarımız ve hemşehrilerimizle gönül gönüleyiz hamdolsun. İlçe Başkanımız Sn. Evren Dalkıran ve ilçe teşkilatımızla birlikte esnaflarımızı ziyarette bulunduk. Bizleri sıcak sohbetleri ve samimiyetleri ile karşılayan tüm hemşehrilerime ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum... Balamıza ilk günkü aşkla daha nice projeler üretmeye, eserler kazandırmaya ve hep birlikte ilçemizin değerine yeni yatırımlarımızla değer katmaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuşan Buran vaatlerinden de bahsetmiş oldu. Hemşerilerinin ve esnaflarının küçük büyük bütün dertlerini dinleyen ve onlara daha güzel yarınlar için söz verdi. Akkoyunlu Mahallesini, Afşar Mahallesini, Üçem Mahallesini, Abazlı Mahallesini, gençleri ve yaşlıları ziyaret eden Buran onların daha güzel yarınları için çalışacağını belirtti.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...