AK Parti Ankara Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Kimdir? Turgut Altınok Ankaralı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Ankara Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Kimdir? Turgut Altınok Ankaralı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Ankara Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok kimdir? Turgut Altınok kaç yaşında, nereli? Turgut Altınok’un mevcut mesleği nedir, evli mi? Turgut Altınok’un vaatleri nedir? AK Parti Ankara Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un hayatı ve biyografisi

AK Parti Ankara Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Turgut Altınok Ankaralı mı, kimdir? Turgut Altınok nereli, kaç yaşında?

AK PARTİ ANKARA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TURGUT ALTINOK KİMDİR?

1962’de Ankara’nın Balâ ilçesinde doğan Turgut Altınok, ilköğrenimini Keçiören Fevzi Atlıoğlu İlkokulunda, ortaöğrenimini Keçiören Kalaba Lisesinde tamamladı. Yükseköğrenimini uluslararası hukuk alanında yapan ve Azerbaycan Uluslararası Vektör İlim Merkezi ve Kazakistan Abay Devlet Üniversitesi`nden “Profesör" payesi alan Altınok, Türkiye-Azerbaycan ilişkilerinin geliştirilmesi için yürüttüğü çalışmalardan dolayı bu payeyi almıştır.
Siyasi hayatına “Ülkü Ocakları`nda” başlayan ve 22 yaşındayken Milliyetçi Çalışma Partisi (MÇP) Keçiören İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Altınok, 24 yaşında MÇP Ankara İl Başkanlığı ve Merkez Yürütme Kurulu Üyeliği yaptı. 12 Eylül Darbesi’nden sonra 27 yaşında iken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı oldu. Daha sonra Keçiören Belediye Başkanı oldu. Böylece ihtiyaç sahiplerine destek programları, sosyal sorumluluk projeleri, kültür sanat projeleri, sokak hayvanlarının rehabilitesi için kurulan bakım merkezi, teknoloji merkezi ve buz pateni pisti ile şehrin her alandaki ihtiyaçlarını karşıladık. Turgut Altınok, evli ve dört çocuk babasıdır.

AK Parti Ankara Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Kimdir? Turgut Altınok Ankaralı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

TURGUT ALTINOK'UN VAATLERİ

“Her daim güler yüzle, sevgi ve samimiyetle milletimizin hizmetkârıyız…” ilkesiyle ziyaretlerine başlayan Altınok, cuma namazı sonrası Ulus Hacı Bayram’da vatandaşlarla, esnafla bir araya gelerek, hasbihal etti. Daha sonraki günlerde, Estergon Kalesinde milletvekilleri ile bir araya geldi. Öğretmenlerle, Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilcisi Sn. Mehmet Kutluhan Yayçılı, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sn. Nazif Yılmaz’ın teşrifleriyle gerçekleşen, Şehit Ahmet Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi “Şule Yüksel Şenler Kütüphanesi” açılış töreni gibi pek çok yere gidip ziyaretlerine devam eden Turgut Altınok “Bizi samimiyetle kucaklayan halkımıza, ana babalarımıza, geleceğimiz evlatlarımıza ve bu güzel vatana hizmet etmek en büyük şereftir…” diyor. Halka hizmet, Hakk’a hizmet düsturuyla; milletimizin gönlünde yer etmek, Başkent’e hak ettiği değeri geri kazandırmak için Bismillah diyen Altınok, “Ankara’mızın, Başkent esnafımızın makus talihinin değişme vakti geldi!” dedi.

BELEDİYE ÇALIŞANLARININ MAAŞINA ZAM

Turgut Altınok, ilk vaadini geçtiğimiz günlerde açıkladı. Belediye çalışanlarına zam yapacağının altını çizen Altınok, "Maaşlarınız biraz düşük, onu dillendirdim." dedi.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...