Asım Balcı kimdir? AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Asım Balcı kimdir? AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı kimdir? Asım Balcı kaç yaşında, nereli? Asım Balcı’nın mevcut mesleği nedir, evli mi? Asım Balcı’nın vaatleri nedir? AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı’nın hayatı ve biyografisi

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı’nın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Asım Balcı Mamaklı mı, kimdir? Asım Balcı nereli, kaç yaşında?

ASIM BALCI KİMDİR?

1971’de Çorum’un Osmancık İlçesinde dünyaya gelen Asım Balcı, 1992’de Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu ve yüksek lisansını ABD University of Kentucky'de tamamladı. Daha sonra Türkiye’ye gelerek Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde doktorasını bitirdi. Bir süre Muğla Üniversitesi’nde görev yaptı. 2003-2007 yıllarında Sağlık Bakanlığı’nda Bakan Danışmanı olarak görev yaptı. Selçuk Üniversitesi’nde Öğretim Üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Asım Balcı, 2007-2010 yıllarında Türksat’da e-devlet ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevlerini yaptı. 2010-2013 yılları arasında Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliğini yürüttü ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği yaptı. Daha sonra Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevini yaptı. Çeşitli AB projelerinde bulunan Balcı’nın çok sayıda yayınlanmış makale ve kitabı bulunuyor. Asım Balcı, evli ve 2 çocuk sahibidir.

ASIM BALCI'NIN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında sokak sokak gezen ve vatandaşların dertlerini dinleyip istek ve sıkıntılarını toplayan Asım Balcı, bir konuşmasında; “ Zaman yok iş çok, o bakımdan hep birlikte canla başla çalışacağız. Bakın biz gönlümüzü gere gere Cumhur İttifakı olarak yola çıktığımızı ifade ediyoruz. İki parti olarak yola çıktık ve birbirimizi her yerde destekliyoruz. Altındağ’da, Mamak’ta, Elmadağ’da, Gölbaşı’nda, Etimesgut’ta, Sincan’da, Kalecik’te… Her yerde biriz ve beraberiz. Çok şükür bundan da gurur duyuyoruz. Çünkü biz ülkenin kaderini ellerinde tutan iki partinin ortaya koymuş olduğu vizyon çerçevesinde hareket ediyoruz. Onlar Türkiye’nin İstiklali ve İstikbali için bu iradeyi ortaya koydular. Bize de düşen bu yolca canla başla çalışmak. 31 Mart’ta da zaferi nasip eylesin. Biz buna inanıyoruz. Ama bunun için çok çalışmamız gerekiyor. Zafer gayrete aşıktır” diyerek vaatlerini dile getirdi. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...