CHP Yozgat Belediye Başkan adayı Özkan Şengül kimdir? Özkan Şengül nereli, kaç yaşında?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP Yozgat Belediye Başkan adayı Özkan Şengül kimdir? Özkan Şengül nereli, kaç yaşında?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2024 yerel seçimler için mesai başladı. 31 Mart tarihinde vatandaşlar oy kullanmak üzere sandık başına gidecek. CHP'nin Yozgat Belediye Başkan adayı ise Özkan Şengül oldu. Peki, CHP Yozgat Belediye Başkan adayı Özkan Şengül kimdir? Özkan Şengül nereli, kaç yaşında? İşte hayatı ve biyografisi...

CHP'de Yozgat Belediye Başkan Adayı belirlendi. CHP Yozgat Belediyesi Başkan Adayı Özkan Şengül oldu. Vatandaşlar ise oy vercekleri adayları araştırıyor. Peki, CHP Yozgat Belediye Başkan adayı Özkan Şengül kimdir? Özkan Şengül nereli, kaç yaşında? Mesleği ne?

ÖZKAN ŞENGÜL KİMDİR?

CHP Yozgat'ta Belediye Başkan adayı olarak Özkan Şengül'ü aday gösterdi. Özkan Şengül 01.02.1992 yılında Yozgat Merkez Cihanpaşa köyünde dünyaya geldi. Üç çocuklu bir ailenin en küçüğü olan Özkan Şengül, ortaöğrenimini Cihanpaşa köyünde tamamladı. 2006 yılında Yozgat Merkez'e taşındı.

ÖZKAN ŞENGÜL'ÜN HAYATI VE KARİYERİ

CHP Yozgat'ta Belediye Başkan adayı olarak Özkan Şengül, iş hayatına 2013 yılında kendi şirketini kurarak başladı. Siyasi hayatında uzun zamandır aktif olarak CHP üyesi olan Özkan Şengül CHP'nin çeşitli kollarında görev aldı. Özkan Şengül, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'nin başkan adayı olacak.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...