Eyyüp Tekiner kimdir, aslen nereli? AK Parti Elmadağ Belediye Başkan Adayı Eyyüp Tekiner kaç yaşında?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Eyyüp Tekiner kimdir, aslen nereli? AK Parti Elmadağ Belediye Başkan Adayı Eyyüp Tekiner kaç yaşında?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Elmadağ Belediye Başkan Adayı Eyyüp Tekiner kimdir? Eyyüp Tekiner kaç yaşında, nereli? Eyyüp Tekiner’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Eyyüp Tekiner’in vaatleri nedir? AK Parti Elmadağ Belediye Başkan Adayı Eyyüp Tekiner’in hayatı ve biyografisi

AK Parti Elmadağ Belediye Başkan Adayı Eyyüp Tekiner’in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Eyyüp Tekiner Elmadağlı mı, kimdir? Eyyüp Tekiner nereli, kaç yaşında?

EYYÜP TEKİNER KİMDİR?

1980 yılında Ankara’nın Elmadağ ilçesinde doğan Eyüp Tekiner, evli ve 3 çocuk babasıdır. Üniversiteyi 2001 yılında Niğde üniversitesi işletme fakültesinde tamamlayan Tekiner orta derecede İngilizce bilmektedir. Siyasete 2001 yılında üniversitedeyken AK Parti Elmadağ ilçe gençlik kolları başkan yardımcısı olarak başladı. Gençlik kolları başkan yardımcılığını 6 yıl boyunca sürdüren ve 2007 yılında 4. Olağan Kongre ile AK Parti ana kademe ilçe başkan yardımcılığı yapan, 2009 yılında 5 ve 6. Olağan Kongrelerle birlikte AK Parti ana kademe ilçe başkanlığı görevine başlayan Demirbaş, bu görevi 2016 yıl sonuna kadar devam ettirmiştir. 2017- 2019 yılları arasında AK Parti Ankara İl yönetim kurulu üyeliği ve teşkilat başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 5 Aralık 2019 tarihinde tekrar AK parti ana kademe ilçe başkanlığı yapmıştır.

EYYÜP TEKİNER'İN VAATLERİ

Elmadağ için sevdalıyız, kararlıyız! İlkesiyle yola çıkan ve Elmadağ’ın iyi yerlere gelmesi ve geleceğe ışık tutan bir ilçe olması için uğraşacağını dile getiren Eyyüp Tekiner, seçim çalışmaları için gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde yaşlı ve gençleri, esnafları,  Elmadağ Gücü SK kadın futbol takımını ve daha birçok yeri rotasına eklemiştir. Bu doğrultuda “Elmadağ'ın sorunlarını çok iyi biliyoruz ve çözmek için geliyoruz” diyen Eyyüp Tekiner, Elmadağ Belediye Başkanı seçilirse bütün sorunları halletmek için tek tek ilgileneceğini dile getirmiştir.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...