Ferhat Epözdemir kimdir, aslen nereli? CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ferhat Epözdemir'in Sultangazili vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ferhat Epözdemir kimdir, aslen nereli? CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ferhat Epözdemir'in Sultangazili vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ferhat Epözdemir kimdir? Ferhat Epözdemir kaç yaşında, nereli? Ferhat Epözdemir’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Ferhat Epözdemir’in vaatleri nedir? CHP İstanbul Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ferhat Epözdemir’in hayatı ve biyografisi

CHP İstanbul Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ferhat Epözdemir’in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Ferhat Epözdemir İstanbul Sultangazili mi, kimdir? Ferhat Epözdemir nereli, kaç yaşında?

FERHAT EPÖZDEMİR KİMDİR?

1974 yılında Siirt’in Baykan ilçesinde dünyaya gelen Ferhat Epözdemir, Açık Öğretim Fakültesi Yerel Yönetimler bölümünden mezun olmuştur. Özel Beykent Üniversitesi Borsa-Finans bölümü öğrencisi olan Epözdemir, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Si-Der(Siirt araştırma ve kültür Derneği) tarafından ortaklaşa düzenlenen STK`lar başlıklı, SİVİL TOPLUM VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI konu başlıklı eğitim programında akademik kapasite eğitimi aldı. Farklı yöre derneklerinde yöneticilik yaptı. Ardından İYD (İstanbul Yaşam derneği) Yönetim kurulu üyeliği ve Genel başkan yardımcılığı yapmıştır.

Tema Vakfı gönüllüsü olan Epözdemir, 2009-2014 yıllarında Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Meclis Üyeliği yaptı. Meclis üyeliği boyunca CHP Belediye Meclisi Grup başkan vekilliği yaptı. İnsan Hakları ve Hukuk komisyonlarında görev aldı. CHP’den yeniden Belediye Meclis Üyeliğine aday gösterildi ve seçildi. Yeni dönemde İmar ve Kentsel yenileme komisyonları üyesi olarak siyasi hayatına devam eden Ferhat Epözdemir evli ve iki çocuk babasıdır.

FERHAT EPÖZDEMİR'İN VAATLERİ

Muhtarlıklar Daire Başkanı Yavuz Saltık ve Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Hasan Mutlu ile birlikte Bayrampaşa Hal derneğini ziyaret ederek oradakilerle sohbetler eden ve istişarelerde bulunan Epözdemir, onların her zaman yanında olacağını söyledi.

“Sultangazi İstanbul Büyükşehir Belediyemizle işbirliğiyle konut stoğunu sizlerin hakkını gözeterek düzenleyeceğiz. Dar gelirli yurttaşlarımızın inşaat maliyetinin yüzde 60’ını, emekli yurttaşlarımızın yüzde 65’ini karşılayacağız. Sultangazi Nefes Alacak!” şeklinde sosyal medyadan paylaştığı bir yazıda vatandaşlara destek olacağını açıkladı.

Yunus Emre mahallesi TemPoint sitesi yönetim kurulu başkanı Taşkın Evren ve yönetim kurulu ile yapmış olduğu görüşmede ise Sultangazi’nin rahat bir nefes alacağından bahsetmiştir.

Sultangazi İlçe Başkanlığı'mızda gençlik kollarıyla da bir araya gelen Epözdemir, genölerin her zaman hayallerini ve isteklerini gerçekleştireceğini ve bu gençliği görmezden gelmeyeceğini, çünkü bu gençliğin heyecanının yüksek olduğundan bahsetti. 

Pir Sultan Abdal Cem Evi ve Cem Evi Başkanımız Zeynel Odabaş’ı, Sultangazi TİP, Saadet ve DEM partilerinin ilçe başkanlıklarını, Esentepe kapalı Pazar yerini, Gazi Mahallesi’ni, Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı’yı İlçe Başkanı Kemal Avseren ile ziyaret ederek hem vatandaşların hem de kamu kurumlarında çalışan insanların fikirlerini alarak projelerini anlattı.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...