Hasan Mutlu kimdir, aslen nereli? CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu Bayrampaşa için vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hasan Mutlu kimdir, aslen nereli? CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu Bayrampaşa için vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu kimdir? Hasan Mutlu kaç yaşında, nereli? Hasan Mutlu’nun mevcut mesleği nedir, evli mi? Hasan Mutlu’nun vaatleri nedir? CHP İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu’nun  hayatı ve biyografisi

CHP İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu’nun hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Hasan Mutlu  kimdir? İnan Güney nereli, kaç yaşında?

HASAN MUTLU KİMDİR?

22 Haziran 1961’de Safranbolu Karabük’te doğan Mutlu, ilk ve orta öğrenimini Fatihte tamamladı. Lise öğrenimine İstanbul Vefa Lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimini 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik – Matematik Bölümünde okudu. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1984 de eğitim sektörüne başlayan mutlu Sınav Eğitim kurumlarının şube kurucu ve İstanbul Temsilcidir.

2011 yılında Bayrampaşa Atatürkçü Düşünce Derneği Kurucu Başkanlığını üstelendi yine 2011 yılında Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı görevine başladı. 4 Dönem boyunca bu görevi sürdürdü. Birçok vakıf ve sivil toplum kuruluşunda yönetici veya üye olarak aktif hizmet verdi 
Hasan Mutlu evli ve üç çocuk babasıdır.

HASAN MUTLU'NUN VAATLERİ

Adaylığının açıklanması ardından çeşitli ivil toplum kuruluşları, dernekler iş adamları, esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Hasan Mutlu  çözüm odaklı projelerini sunarak ‘’Katılımcı, eşit ve adil bir yerel yönetim’’ anlayışıyla yönetmek için gece gündüz çalıştığını, esnaf ve vatandaşların sorunlarına kalıcı çözümlere üretmeye az kaldığını  belirtti.

Bayrampaşa’daki Yıldırım Bosna Spor, Tuna Spor ve Altıntepsi Spor gibi kulüplere tam destek vereceğini belirten Mutlu, ‘’ Sanat’ta ve Kültürde söz sahibi bir Bayrampaşa için çok çalışacağını, Tüm kadınların ve çocuklara Yaşanılabilir Mutlu bir Bayrampaşa söz verdi.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...