Hazım Caner Can kimdir, aslen nereli? AK Parti Çamlıdere Belediye Başkan Adayı Hazım Caner Can'ın vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hazım Caner Can kimdir, aslen nereli? AK Parti Çamlıdere Belediye Başkan Adayı Hazım Caner Can'ın vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Çamlıdere Belediye Başkan Adayı Hazım Caner Can kimdir? Hazım Caner Can kaç yaşında, nereli? Hazım Caner Can’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Hazım Caner Can’ın vaatleri nedir? AK Parti Çamlıdere Belediye Başkan Adayı Hazım Caner Can’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Çamlıdere Belediye Başkan Adayı Hazım Caner Can’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Hazım Caner Can Çamlıdereli mi, kimdir? Hazım Caner Can nereli, kaç yaşında?

HAZIM CANER CAN KİMDİR?

1955’te Ankara'da doğan Hazım Caner Can, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Arkeoloji bölümünden mezun oldu. İş hayatına Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü'nde Genel Müdürlük Başraportörü olarak başladı. 1983’te bu görevinden ayrıldıktan sonra ticaret hayatına atıldı. Siyasi kariyerine ilk adımını ise 29 Mart 2004'te attı. 2004, 2009 ve 2014 yıllarında yapılan seçimlerde Çamlıdere Belediye Başkanı oldu. 

HAZIM CANER CAN'IN VAATLERİ

Çamlıdereli vatandaşlarla buluşan Hazım Caner Can, onların talep ve isteklerini dinleyip onlara Çamlıdere Belediye Başkanı olursa en kısa zamanda cevap vereceğine ve yeni projeler için adımlar atacağına söz verdi. Yeni projeler için yaptığı çalışmalardan bahsetti. Daha güzel yarınlar için çalışacağından bahsetti. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...