Mahmut Arıkan hayatı, biyografisi || Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan'ın vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mahmut Arıkan hayatı, biyografisi || Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan'ın vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan kimdir, kaç yaşında, nereli? 2024 yerel seçimlerinde aday olan Mahmut Arıkan mevcut mesleği nedir, evli mi? Mahmut Arıkan vaatleri nedir? Mahmut Arıkan Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan hayatı ve biyografisi

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan kimdir? 31 Mart seçimleri için yola devam eden Saadet Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantıları sonucunda adaylar belli oldu. Mahmut Arıkan kaç yaşında, nereli?

MAHMUT ARIKAN KİMDİR?

1977 yılında Kayseri'de dünyaya gelen Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan, ilk ve ortaokul eğitimini Kayseri'de bitirdi.

Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü tamamladı.

Saadet Partisi'nin kuruluşundan bu yana Gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı görevlerinde yer aldı. 2019 yılından itibaren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmekte.

14 Mayıs 2023’te yapılan TBMM 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Kayseri'den Milletvekili seçilmiştir.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...